Ziera Panda ♥


+Facebook

+Twitter

Entry About Chat Stuff Theme Diary Bias Link Album FAQ Site


سْـــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم



Wednesday, 16 January 2013



Yuhuu.. tuto kali ni berkenaan dengan title post. Bagi pengguna blogskin, korang mesti terkejot kenape bile tekan title post, post tersebut tak muncul2 kan. Haa. ni eden nak ajaq korang nak letak link dekat title post tersebut.

1. Bukak template, tekan f3, taip <$BlogItemTitle$>

2. Copy code di bawah dengan tenang.


<span class="PostTitle">
<a href="<$BlogItemPermalinkURL$>">
<$BlogItemTitle$></a></span>


3. Paste dekat <$BlogItemTitle$>

4. Preview dulu eh. Dah okay baru save :)

Selamat mencube. Tak reti drop a comment eh :)


awak LIKE, awak COMEL :)





background



♥Assalamualaikum♥

"Semua Penulis itu akan mati, hanya karyanyalah yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang membahagiakan dirimu di akhirat nanti.” Ali bin Abu Thalib


Bold Underline strike



♥Owner♥



Assalamualaikum. Hai !
Saya, Ziera Panda pemilik blog yang comel ini. Dan hati saya dah dimiliki oleh Encik Tunang. Doakan hubungan kami hingga ke Jannah.



♥Encek Tunang♥




My Teddy





say hello here
Spread Your Words Here.
be nice ♡.





Mengejar Cinta Pemilik Arasy



De' Feynaz Wardrobe



Blogger Awesome



Iklan iklan




back to past